2a på studietur til Barcelona

Efter terminsprøverne blev det endelig 2a's tur til at tage af sted på den længe ventede studietur. Med en kombination af fagene spansk og idræt blev destinationen Barcelona. Efter en kort flytur ankom 2a med bravur til Barcelona.

Næste dag bød på en sightseeingtur guidet af 2a's egne elever, som havde forberedt oplæg hjemmefra om de lokale seværdigheder: Gaudís arkitektur, La Sagrada Familie osv. Dag 3 bød på en 25 km lang cykeltur i 21 grader igennem de spanske gader. Med Sanne som GPS nåede vi sikkert frem, og sluttede dagen af med en rundvisning på Camp Nou.

Med ømme ben og baller forsatte 4. dagen i idrættens tegn. Det faldt i god jord hos klassen, da programmet stod på tree top climbing og ATV-kørsel i Activ Natura Park, som lå en times kørsel fra Barcelona.

5. og sidste dag startede ud med et regnvejr, som fulgte med os på vores 2 km korte gåtur op ad bakker. Destinationen var Parc Güell. Sidst på eftermiddagen fik vi flamenco-undervisning. Om aftenen stod den på fællesspisning, hvor maden bestod af spanske specialiteter som tapas.

Alt i alt en fremragende tur!

Saludos y abrazos
 2.a

shemaleup.net xfetish.club jamporn.net