hd trans porn
xfetish.club
site-rips.club
sexvr.us
 
 

Danskundervisning til fods

Som afslutning på dansk i grundforløbet var 1gB på en litterær byvandring.

Vi var rundt i byen for at se, hvor nogle af de danske forfattere har boet i Nakskov. Nogle af forfatterne har også brugt byen eller omegnen som ramme for nogle af deres værker.

Vi var blandt andet på Jødevej, hvor Hilmar Wulff voksede op, og senere var vi gennem Niels Nielsensgade, hvor noget af handlingen i Bundfald af Lisbeth Zornig Andersen og hendes mand, Mikael Lindholm, udspiller sig. I Vejlegade så vi det tidligere Hotel Skandinavien, hvor Herman Bang skrev en del af Tine. Området omkring Nikolaj Kirke og torvet danner ramme om blandt andet Bent Vinn Nielsens Realiteternes verden og Søren Marquard Frederiksens Kongens besøg, hvor Anders Pedersen Perlestikker – ham med Perlestikkerbogen – også optræder. Og så spiller politistationen en ikke uvæsentlig rolle i Rejs dig Emil Koch af Poul Trier Pedersen.

Turen foregik i højt humør – ikke mindst på grund af høj oktobersol; og måske også fordi klasselokalet var skiftet ud med byrummet! Dansk er ikke kun støvede tekster, analyse og fortolkning!

Niels Munk

exclusivejav.comjavpics.org