hd trans porn
xfetish.club
site-rips.club
sexvr.us
 
 

Ekskursion til København for 1hf og 3g

Litterære fodvabler

I mange år har det været en tradition på Nakskov Gymnasium og HF, at eleverne som led i deres hf / stx -uddannelse tager på ekskursion til København. Således også i år! 

Fredag d. 1. marts kørte 3a sammen med de andre 3g’ere og hf’erne med bus og blev sat af forskellige steder, hvor der var faglige aktiviteter fra morgenstunden.

Om eftermiddagen var 3a på litterær byvandring for at se på steder, som har relation til danske forfattere. En vandretur som blandt andet gik forbi Onkel Dannys Plads, Rådhuspladsen (H. C. Andersen og Tom Kristensen), Vartov (Grundtvig), Frue Plads (Scherfig), Kongens Nytorv (Oehlenschläger og Holberg), Amalienborg Slotsplads og Amaliegade (Herman Bang), Nyboder (Pontoppidan), Østre Anlæg (Scherfig igen), Webersgade (Strunge) Georg Brandes Plads og Kongens Have (H. C. Andersen igen). En længere fodtur som nok kunne udfordre sarte ben og fødder, selv om vi stoppede op undervejs og hørte elevernes oplæg om forfatterne!

Men selv om man nemt bliver øm og træt i ’versefødderne’ af alt det litterære fodgængeri, så gennemførte alle turen i godt humør – ikke mindst understøttet af en strålende forårssol.

Om aftenen fik vi fyldt energidepoterne op ved den traditionelle fællesspisning sammen med en masse af de andre elever fra Nakskov Gymnasium og HF.

Niels Munk

3av's besøg i klatrecentret Boulders 

Et godt besøg i centret, som appellerer til alle, da der er forskellige sværhedsgrader. En del elever imponerede ved at gennemføre blå ruter, som selv meget erfarne klatrere har udfordringer ved. 

Brian Johansen

   


exclusivejav.comjavpics.org