hd trans porn
xfetish.club
site-rips.club
sexvr.us
 
 

Fællestime med C:ntact

Omsorgssvigt, vold og bandekriminalitet var alle emner på dagsordenen mandag den 4. marts, da eleverne på Nakskov Gymnasium og HF var samlet til fællestime i teatersalen.

Her optrådte 4 personer fra teatergruppen “C:ntact” med deres egne historier om, hvordan de endte i radikaliserede og ekstreme miljøer. I fokus på scenen var Ulla, Augusta, Ali og Thomas, som alle blev udsat for omsorgssvigt i deres barndom, hvilket resulterede i selvhad, vold og aggression.

Ali og Thomas endte i rocker- og bandemiljøet, Ullas undertrykkelse i hjemmet resulterede i vold mod hendes omgangskreds, i form af skolekammerater og lærere, mens stedfarens psykiske overgreb fik Augusta til at gå ned med stress og depression.

Alle har brug for nogen, der fortæller, at man er god nok. Det har fået de fire optrædende personer i teatergruppen C:ntact til at vende tilbage til et normalt liv, hvor de i dag bl.a. via deres medvirken i C:ntact hver især er ”den person, de selv havde brug for, da de var på det allerdybeste”, som det blev formuleret.

Rikke og Cecilie, 3a  
        

    

exclusivejav.comjavpics.org