Foredrag med Andreas Mogensen

2.x fik den 13. marts 2017 mulighed for at møde den første danske astronaut i rummet, Andreas Mogensen, som holdt foredrag på Visual Climate Center i Holeby.

I 2009 blev Andreas Mogensen udvalgt blandt mere end 8000 ansøgere til at være en del af det europæiske astronautkorps,
og den 2. september 2015 blev han sendt ud i rummet. Han blev dermed den første dansker i rummet.
Efterfølgende har Andreas Mogensen fortsat sit arbejde hos ESA, den Europæiske Rumorganisation, hvor han er med til at forske i mysterierne om, hvad der egentlig foregår ude i rummet.

Under foredraget fortalte Andreas Mogensen om sin rejse samt formålet med opsendelsen til rumstationen, og han fortalte derefter også om de muligheder, som rejsen har skabt for fremtiden. Efter foredraget var der tid til spørgsmål, og her fik mange nysgerrige og interesserede tilskuere også svar på nogle af deres mange spørgsmål om arbejdet som astronaut, og hvordan det egentlig føles at bo oppe i rummet.

Det har været en spændende og anderledes oplevelse, hvilket 2.x er glade for at have fået muligheden for, og derfor håber vi også, at det ikke er sidste gang, at Nakskov Gymnasium og HF får mulighed for at tilbyde eleverne en anderledes form for undervisning.

Majken Svendsen, 2.x

 

    

shemaleup.net xfetish.club jamporn.net