hd trans porn
xfetish.club
site-rips.club
sexvr.us
 
 

God indsats ved fodboldstævne

Dagen i dag stod i fodboldens tegn, da vi deltog ved regionsmesterskaberne i fodbold for drenge.

Vi var kommet i pulje med værterne fra Nykøbing Katedralskole, gymnasierne fra hhv. Greve og Vordingborg Gymnasium foruden HTX fra Næstved.

Første kamp, i øvrigt mod værterne, startede allerede kl. 9, så vi måtte tidligt hjemmefra i morges for at være klar fra start.

På forhånd var vi en smule handicappet af at holdets udpegede målmand måtte melde forfald dagen før med en skade. Men afløseren, Fitim 2p, skulle vise sig at stå en brandkamp med mange flotte og uventede redninger. Men til sidst endte vi dog med at tabe hæderligt med 3-1 til et bedre hold, selvom vi var kommet foran 0-1 på et drøn af et spark fra dagens måske bedste mand Peter Andersen 3v.

Kamp nummer 2 skulle stå mod Vordingborg. En ganske uskøn affære med Vordingborg mest i teten, som sluttede som den begyndte: uden scoringer. Vi bogførte dermed vores første point.

Kamp nummer 3, hvor Greve var modstanderholdet, mindede i 1.halvleg meget om kampen forinden. Men hvad end de to holds trænere måtte have sagt i pausen,  så det ud til at have haft en positiv indvirkning. Kampen sluttede desværre og lidt ufortjent med et nederlag på 2-3  hvor Greve praktisk talt scorede på kampens sidste spark. Vi var ellers kommet foran to gange i løbet af halvlegen ved lynhurtige Peter Andersen og et flot spark af Judi 1p. Men Greve fik begge gange hurtigt udlignet. Anden gang på et totalt lykketræf hvor bolden ud af det blå sejlede i en lang høj bue og ind i målet. Havde Nicklas Schlüter fra 2p ikke flækket øjenbrynet i denne kamp, tror jeg, at vi havde vundet kampen  og ville dermed stadig have noget på spil til kamp nummer 4 mod Næstved HTX.

Eftersom vores sportslige rolle var udspillet inden sidste kamp blev der roteret godt på pladserne på holdet. På den måde fik samtlige spillere min. 2,5 kamp hver især. Til alles store overraskelse blev målmand Fitim nu smidt frem i angrebet, mens Elias overtog pladsen i målet. Fitim kvitterede med tilliden fra træneren da han scorede kampens første mål, da han kom først på bolden efter et fladt indlæg. Ufatteligt nok førte vi kun med det ene mål ved pausen, eftersom nogle enorme chancer blev misbrugt på det skammeligste (vi nævner ingen navne her!). Anden halvleg fik vi styr på afslutningerne og unge Frederik Rasmussen stod det rigtige sted to gange og vi vandt dermed 3-0 over et svagt hold fra HTX Næstved.

Men alt i alt kan vi være mere end tilfredse med både det sportslige og det mindst lige så vigtige sociale aspekt af at deltage i en turnering som denne.

Tak til drengene for en god dag, som blev sluttet af med at få genopfyldt depoterne på en familierestaurant i umiddelbar nærhed af boldbanerne.

Brian Johansen

exclusivejav.comjavpics.org