hd trans porn
xfetish.club
site-rips.club
sexvr.us
 
 

Volleyballstævne fredag den 6. april

2v vandt over 3x i finalen! 

Så fik vi afsluttet den første uge efter en velfortjent påskeferie...og på den allerbedste måde! Skolens klasser samt et lærerhold var stimlet sammen i Nakskov Idrætscenter over middag og de næste 3 timer frem for at afgøre, hvem der var gymnasiets og hf's bedste volleyballhold.

Masser af fint spil og højt humør prægede stævnet, som efterhånden er blevet en ganske stor tradition på skolen. Et stævne som altid bakkes op af, at 1g-klasserne har et decideret volleyballforløb i ugerne op til selve stævnet. 

Finalen blev en tæt affære, hvor 3x midtvejs i kampen mod 2v kunne smage sejrens sødme. Men som i deres semifinale imod 3a fik 2v til allersidst vendt kampen rundt til egen fordel, og de kunne dermed lade sig hylde som fortjente vindere af volleyballstævnet. 2v-holdet ses på billedet til højre.

Tillykke til 2v, tak til alle elever som kom og deltog enten som spillere eller tilskuere. Og jeg håber at I kan nyde sejren i skolens fredagscafé, som i dagens anledning har lidt længere åbent end normalt.

Brian Johansen

exclusivejav.comjavpics.org