Frivillig idræt - vær med i det sociale liv

Vi tilbyder en række sportsaktiviteter udover de obligatoriske timer i idræt.

Fodbold

Drengenes fodboldstævne er bl.a. blevet afholdt 2 ud af de 3 seneste år på hjemmebane. Desuden har vi Gallafodbold for nuværende og tidligere elever, hvor vi mødes og spiller indendørsfodbold som optakt til Gallafesten om aftenen. Som noget nyt i år deltager vi også i Gymnasie Futsal med både et drenge- og et pigehold. Stævnet afvikles i januar måned i Valby Hallen, København.

Håndbold

I lighed med fodbold deltager gymnasiet i gymnasiehåndboldturneringen for drenge og piger i håndbold.

Volleyball

Der plejer årligt at være et internt stævne i volleyball, hvor klasserne deltager mod hinanden og lærerne.

Motionsklubben

Motionsklubben blev startet op i foråret 2012 med ugentlige løbetræningsgange. Målsætningen var at ramme en bred målgruppe. Målet var at deltage ved Extra Posten Løbet. 125 elever deltog i dette sammen med en masse lærere.

Campus Nakskov Løbet

Nakskov Gymnasium og HF overtog, i samarbejde med VUC Storstrøm og CELF, afviklingen af Extra Posten Løbet i 2013. Som optakt hertil, var motionsklubben aktiv med ugentlige løbetræninger. Ca. 150 elever fra Nakskov Gymnasium og HF deltog i løbet.

Rulleskøjter

Gymnasiet har haft lånt 90 par rulleskøjter og sikkerhedsudstyr af Dansk Rulleskøjte Union. I denne periode blev der afviklet to frivillige gange rulleskøjtehockey.

Man kan se mere omkring Nakskov Gymnasium og HFs frisportsaktiviteter på facebook. Søg på "Nakskov Gymnasium og HF motionsklub".

shemaleup.net xfetish.club site-rip.club exclusivejav.comjavpics.org