Grundforløb

De første tre måneder i1.g består af et grundforløb, der giver en grundlæggende indsigt i en række fag og studieretninger på Nakskov Gymnasium og HF.

Derfor vil du få både

  • AP - Almen sprogforståelse, fungerer som en introduktion til sprog- og studieretningsvalg. I AP indgår dansk engelsk og latin.
  • NV - Naturvidenskabeligt grundforløb, består af fagene biologi, fysik, kemi og naturgeografi. I NV på Nakskov Gymnasium og HF indgår der flere små ud-af-huset arrangementer. 

og blive alle undervist i følgende obligatoriske fag

  • dansk, engelsk, idræt, matematik, samfundsfag

I grundforløbet får du desuden et af de kunstneriske fag (billedkunst, dramatik eller musik), og får introduktion til 2. fremmedsprog (tysk , fransk eller spansk).

Undervisningen på grundforløbet er tilrettelagt således, at du bliver i stand til at vælge det for dig bedste rette studieretningsforløb, som starter i anden uge af november.

Studieretningsforløb

Nakskov Gymnasium og HF udbyder forskellige studieretninger, som hver består af

  • To eller tre studieretningsfag
  • Obligatoriske fag
  • Et eller flere valgfag

Det er studieretningsfagene, der adskiller studieretningerne fra hinanden. De angiver også studieretningens fokus. Herudover har du mellem et og tre valgfag - alt efter hvilken studieretning du vælger.

Studieretninger er klasser, hvor du går med den samme elevgruppe gennem hele studretningsforløbet fra anden uge i november 1.g frem til slutningen af 3.g I valgfag undervises du dog sammen med elever fra andre klasser.

Studieretningsudbuddet på Nakskov Gymnasium og HF er sammensat således, at vi med meget stor sandsynlighed vil være i stand til at oprette alle studieretninger.

Adgangskortet 
Her kan du se, hvilke videregående uddannelser dine fag, valgfag og din samlede stx -eksamen giver adgang til. 

shemaleup.net xfetish.club site-rip.club exclusivejav.comjavpics.org